کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است

  • کد خبر: ۱۱۱۷۹۹
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۲
وزیر کار: افزایش حقوق کارگران شکاف طبقاتی را کاهش داد| برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب‌پذیر است
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الله عبدالملکی در نشست شورای اداری شهرستان کیار اظهار داشت: دولت سیزدهم مردمی است و یکی از زوایای مردمی بودن این دولت، سفر‌ها است. دو بعد اقتصاد مردمی، رفاه برای مردم و بُعد دوم تولیدات مردمی است.

وی افزود: در بُعد رفاه، سیاست دولت تلاش برای رفاه حداکثری مردم با تاکید بیشتر بر اقشار کم درآمدتر است و سه اقدام بسیار مهم در طول چندماه گذشته مسئله افزایش ۵۳ درصدی حقوق کارگران است که طبق مصوبه شورای عالی کار انجام شد و برای این تصمیم با حضور ۶ نماینده کارگر و کارفرما و ۴ نماینده دولت، تلاش شد تصمیم مردمی گرفته شود.

عبدالملکی گفت: این افزایش حقوق کارگران بعد از ۲۲ سال با تصمیم دولت، شکاف طبقاتی را به صورت قابل ملاحظه‌ای در سال ۱۴۰۱ کاهش داد. دومین اتفاق در مسیر رفاه مردم هدفمند کردن یارانه‌ها بود که از ۵ بخش یارانه‌ها، یک بخش به مردم و چهار بخش دیگر به قاچاقاچیان و دلالان و تولیدکنندگان خارجی می‌رسید، اما با این رویکرد جدید کل ۵ بخش به مردم می‌رسد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به سومین اقدام در حوزه رفاه مردمی، تصریح کرد: افزایش ۵۷ درصدی حداقل حقوق بازنشستگان از دیگر اقدامات بود که رشد بیش از ۵۰ درصد را داشته است، شایان ذکر است در خردادماه این وعده تحقق می‌یابد تا مردم طعم خوش رفاه را بچشند.

وی تاکید کرد: با افزایش نرخ تورم رشد بیشتری از مشکلات برای مردم ایجاد می‌شود و این تورم فشار زیادی را به مردم دهک‌های پایین انتقال می‌دهد که در اقتصاد مردمی، برنامه دولت کمک بیشتر به اقشار آسیب پذیر است.

عبدالملکی با اشاره به اقدامات مثبت در حوزه تولیدات مردمی، گفت: افزایش منابع مالی، کمک به تولید است، امسال بیش از ۲۷۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با نرخ کم در  اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد که این عدد بسیار کم سابقه است.

وی افزود: تسهیل بهبود فضای کسب و کار در چارچوب اصلاح مجوز‌ها صورت گرفت که حدود ۲۰۰ فقره از مجوز‌ها الکترونیکی شده که با سرعت نسبتا خوبی در حال پیشروی  و موانع آن در حال برداشته شدن است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به تقویت بازار برای تولیدکنندگان ایرانی، گفت: با دیپلماسی فعال اقتصادی کشور، میزان تجارت با کشور‌های همسایه از جمله تاجیکستان به بیش از ۴ برابر رسید و با بقیه کشور‌ها هم تعاملات گسترده و خوبی شکل گرفت. میزان صادرات غیرنفتی هم در دوماه اول سال رشد قابل توجهی داشته است که در واقع بازار خوبی با دیپلماسی اقتصادی فعال دولت، برای تولیدکنندگان کشور شکل گرفته است.

عبدالملکی در پایان با اشاره به تخفیفات مالیاتی در بودجه ۱۴۰۱، خاطرنشان کرد: برای تولیدکنندگان کشور ۵ درصد تخقیف مالیاتی در نظر گرفته شد و از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد رسیده که این‌ها همه مربوط به تولید است، قطعا سیاست‌های رفاهی و تولیدی که دولت درنظر گرفته است سال خوبی را رقم می‌زند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->